Barion Pixel
Süti beállítások
Kategóriák
Kosarad

Rábalux

A 30 éves RÁBALUX márka mögött stabil pénzügyi háttérrel és nemzetközi működési tapasztalattal rendelkező cégcsoport áll. A vállalkozás központja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városában, Győrött található. A 2002-től több európai országban is jelen lévő vállalat regionális logisztikai központját is itt adták át: a vállalkozás 20.000 raklap kapacitással rendelkező raktárbázisából szolgálja ki egyre bővülő partnerhálózatát. A 27 millió euró konszolidált éves árbevételű cégcsoport dinamikus fejlődése  folyamatos, a 10 saját tulajdonú leányvállalat működtetése mellett a vállalkozás további 13 országba exportálja termékeit.

A lakossági felhasználásra szánt lámpatestek mellett a RÁBALUX márkanév a hagyományos és energiatakarékos fényforrások tekintetében is a megbízhatóság és az optimális ár-érték arány szinonímája. Az évente megújuló termékportfólió a legfrissebb lakberendezési trendeknek is megfelel, de a hagyományos stílusok kedvelői is megtalálják a közel kétezer cikkelemet tartalmazó márkakatalógusban a kedvükre való bel- és kültéri lámpatesteket.

Az alábbi típusú Rábalux lámpákat forgalamzzuk:

Rábalux beltéri lámpa, Rábalux kültéri lámpa, Rábalux állólámpa, Rábalux asztali lámpa, Rábalux beépíthető lámpa, Rábalux csillár, Rábalux falilámpa, Rábalux falikar, Rábalux képvilágító, Rábalux függesztett lámpa, Rábalux függeszték, Rábalux gyereklámpa, Rábalux mennyezeti lámpa.

 

Rábalux Vendel fehér LED mennyezeti lámpa (RAB-71103) LED 1 izzós IP20 Rábalux Vendel fehér LED mennyezeti lámpa (RAB-71103) LED 1 izzós IP20
Garancia 5 év
A kerek Vendel mennyezeti lámpát egyszerű, letisztult dizájn jellemzi, amelynek köszönhetően ez a modell szinte bármely modern nappali vagy hálószoba berendezésének diszkrét, praktikus darabja lehet. Ha központi fényforrást keresünk a szobába, a Vendel nagy méretével és jelentős fényerejével kitűnő ..
7,490 Ft
Nettó ár:5,898 Ft
Rábalux Pumpkin fehér LED konnektorba dugható lámpa (RAB-2283) LED 1 izzós IP20 Rábalux Pumpkin fehér LED konnektorba dugható lámpa (RAB-2283) LED 1 izzós IP20
Garancia 5 év
A funkcionális stílusú Pumpkin indirekt dekorlámpa praktikus választás lehet a hálószobába vagy a gyerekszobába. A teljes egészében műanyagból készült kerek, fehér színű modell egyszerűen a csatlakozóaljzathoz illeszthető, és fényérzékelőjének köszönhetően máris biztosítja a diszkrét éjszakai fényt ..
1,990 Ft
Nettó ár:1,567 Ft
A karcsú Minka dekorlámpa hangulatos, vidám kiegészítője lehet a nappali, a hálószoba vagy a gyerekszoba berendezésének. Ez a kellemes rózsaszínben játszó lávalámpa műanyagból és üvegből készül, és egy darab, legfeljebb 20 W teljesítményű fényforrással használható. A foglalat típusa GY6.35. A Minka ..
19,990 Ft
Nettó ár:15,740 Ft
Rábalux Engon ezüst-fehér LED mennyezeti lámpa (RAB-71129) LED 1 izzós IP20 Rábalux Engon ezüst-fehér LED mennyezeti lámpa (RAB-71129) LED 1 izzós IP20
Garancia 5 év
A nagyméretű, kerek Engon mennyezeti lámpa bármely modern nappaliba vagy hálószobába megfelelő választás lehet. Az egyszerű, vékony kialakítású modell diszkréten simul bele a mennyezet síkjába. Azok számára, akik a különleges dizájnnal szemben a funkciót részesítik előnyben, tökéletes választás ez a..
9,990 Ft
Nettó ár:7,866 Ft
Rábalux Sonnet fehér LED beépíthető lámpa (RAB-1490) LED 1 izzós IP20 Rábalux Sonnet fehér LED beépíthető lámpa (RAB-1490) LED 1 izzós IP20
Garancia 5 év
A Sonnet mennyezeti lámpát azoknak ajánljuk, akik a funkcionális stílust részesítik előnyben, ugyanakkor a kerekded formák hívei. A lámpa különlegessége, hogy egyben beépíthető és ráépíthető kivitelű, így kedvünk szerint szerelhetjük fel otthonunkban, hogy a megfelelő világítást alakíthassuk ki. A f..
13,990 Ft
Nettó ár:11,016 Ft
Rábalux Sonnet fehér LED beépíthető lámpa (RAB-1489) LED 1 izzós IP20 Rábalux Sonnet fehér LED beépíthető lámpa (RAB-1489) LED 1 izzós IP20
Garancia 5 év
A Sonnet mennyezeti lámpát azoknak ajánljuk, akik a funkcionális stílust részesítik előnyben, ugyanakkor a kerekded formák hívei. A lámpa különlegessége, hogy egyben beépíthető és ráépíthető kivitelű, így kedvünk szerint szerelhetjük fel otthonunkban, hogy a megfelelő világítást alakíthassuk ki. A f..
8,490 Ft
Nettó ár:6,685 Ft
Rábalux Faramir fehér LED beépíthető lámpa (RAB-71002) LED 1 izzós IP20 Rábalux Faramir fehér LED beépíthető lámpa (RAB-71002) LED 1 izzós IP20
Garancia 5 év
A modern Faramir ráépíthető mennyezeti lámpát azoknak ajánljuk, akik kedvelik a letisztult formavilágot extra funkciókkal ötvöző modelleket. A fehér színű, fémből és műanyagból készült négyzet alakú lámpa remek választás a nappaliba. A Faramir a G energiaosztályba tartozó beépített LED fényforrással..
44,990 Ft
Nettó ár:35,425 Ft
Rábalux Faramir fehér LED beépíthető lámpa (RAB-71001) LED 1 izzós IP20 Rábalux Faramir fehér LED beépíthető lámpa (RAB-71001) LED 1 izzós IP20
Garancia 5 év
A Faramir ráépíthető mennyezeti lámpát azoknak ajánljuk, akik kedvelik a letisztult formavilágot extra funkciókkal ötvöző modelleket. A fehér színű, fémből és műanyagból készült négyzet alakú lámpa remek választás a nappaliba. A Faramir a G energiaosztályba tartozó beépített LED fényforrással rendel..
29,990 Ft
Nettó ár:23,614 Ft
A minimál stílus képviselői közé tartozó Kobald mennyezeti lámpa remek választás lehet modern nappalinkba, hálószobánkba vagy a dolgozószobába. A matt fekete színű, henger alakú modell teljes egészében fémből készül. A lefelé világító lámpa egy darab, legfeljebb 25 W teljesítményű, G45-ös fényforrás..
3,990 Ft
Nettó ár:3,142 Ft
A minimál stílus jegyében készült Kobald kettes mennyezeti lámpa remek választás lehet modern nappalinkba, hálószobánkba vagy a dolgozószobába. A matt fekete színű, szögletes, de lekerekített sarkakkal készült modell anyaga teljes egészében alumínium. A lefelé világító lámpa két darab, egyenként leg..
16,990 Ft
Nettó ár:13,378 Ft
A minimál stílus képviselői közé tartozó Kobald mennyezeti lámpa remek választás lehet modern nappalinkba, hálószobánkba vagy a dolgozószobába. A matt fehér színű, henger alakú modell teljes egészében fémből készül. A lefelé világító lámpa egy darab, legfeljebb 25 W teljesítményű, G45-ös fényforráss..
3,990 Ft
Nettó ár:3,142 Ft
A minimál stílus jegyében készült Kobald kettes mennyezeti lámpa remek választás lehet modern nappalinkba, hálószobánkba vagy a dolgozószobába. A matt fehér színű, szögletes, de lekerekített sarkakkal készült modell anyaga teljes egészében alumínium. A lefelé világító lámpa két darab, egyenként legf..
16,990 Ft
Nettó ár:13,378 Ft
A minimál stílus jegyében készült Kobald kettes mennyezeti lámpa remek választás lehet modern nappalinkba, hálószobánkba vagy a dolgozószobába. A matt fekete színű, lekerekített formájú modell anyaga teljes egészében alumínium. A lefelé világító lámpa két darab, egyenként legfeljebb 42 W teljesítmén..
16,990 Ft
Nettó ár:13,378 Ft
A minimál stílus jegyében készült Kobald mennyezeti lámpa remek választás lehet modern nappalinkba, hálószobánkba vagy a dolgozószobába. A matt fekete színű, hasáb alakú modell anyaga teljes egészében alumínium. A lefelé világító lámpa egy darab, legfeljebb 42 W teljesítményű fényforrással használha..
7,990 Ft
Nettó ár:6,291 Ft
A minimál stílus jegyében készült Kobald kettes mennyezeti lámpa remek választás lehet modern nappalinkba, hálószobánkba vagy a dolgozószobába. A matt fehér színű, lekerekített formájú modell anyaga teljes egészében alumínium. A lefelé világító lámpa két darab, egyenként legfeljebb 42 W teljesítmény..
16,990 Ft
Nettó ár:13,378 Ft
A minimál stílus jegyében készült Kobald mennyezeti lámpa remek választás lehet modern nappalinkba, hálószobánkba vagy a dolgozószobába. A matt fehér színű, hasáb alakú modell anyaga teljes egészében alumínium. A lefelé világító lámpa egy darab, legfeljebb 42 W teljesítményű fényforrással használhat..
7,990 Ft
Nettó ár:6,291 Ft
A minimál stílus jegyében készült Kobald mennyezeti lámpa remek választás lehet modern nappalinkba, hálószobánkba vagy a dolgozószobába. A matt fehér színű, henger alakú modell anyaga teljes egészében alumínium. A lefelé világító lámpa egy darab, legfeljebb 42 W teljesítményű fényforrással használha..
6,990 Ft
Nettó ár:5,504 Ft
A minimál stílus jegyében készült Kobald mennyezeti lámpa remek választás lehet modern nappalinkba, hálószobánkba vagy a dolgozószobába. A matt fekete színű, henger alakú modell anyaga teljes egészében alumínium. A lefelé világító lámpa egy darab, legfeljebb 42 W teljesítményű fényforrással használh..
6,990 Ft
Nettó ár:5,504 Ft
Rábalux Hanson szürke-fehér LED mozgásérzékelős pultmegvilágító lámpa (RAB-5674) LED 1 izzós IP20 Rábalux Hanson szürke-fehér LED mozgásérzékelős pultmegvilágító lámpa (RAB-5674) LED 1 izzós IP20
Garancia 5 év
A Hanson pultmegvilágító lámpát felszerelhetjük a konyhában a munkapult vagy a mosogató fölé, hogy fényével segítse az ott végzett munkánkat. Modern stílusával és fehér színével diszkrét és praktikus kiegészítője lehet bármely modern berendezésű konyhának. A Hanson méretei a következők: szélessége 5..
10,990 Ft
Nettó ár:8,654 Ft
Rábalux Greg fekete LED pultmegvilágító lámpa (RAB-78006) LED 1 izzós IP20 Rábalux Greg fekete LED pultmegvilágító lámpa (RAB-78006) LED 1 izzós IP20
Garancia 5 év
A modern stílusú Greg pultmegvilágító lámpa egyetlen konyhából sem hiányozhat. Az étkezések előkészítése, a mosogatás és a főzés során természetes fényével segíti a konyhában tevékenykedőket A fekete lámpatestet fehér búra egészíti ki, a lámpa anyaga teljes egészében műanyag. A Greg beépített LED fé..
7,490 Ft
Nettó ár:5,898 Ft
Rábalux Greg fekete LED pultmegvilágító lámpa (RAB-78005) LED 1 izzós IP20 Rábalux Greg fekete LED pultmegvilágító lámpa (RAB-78005) LED 1 izzós IP20
Garancia 5 év
A modern stílusú Greg pultmegvilágító lámpa egyetlen konyhából sem hiányozhat. Az étkezések előkészítése, a mosogatás és a főzés során természetes fényével segíti a konyhában tevékenykedőket A fekete lámpatestet fehér búra egészíti ki, a lámpa anyaga teljes egészében műanyag. A Greg beépített LED fé..
6,490 Ft
Nettó ár:5,110 Ft
Rábalux Greg fekete LED pultmegvilágító lámpa (RAB-78004) LED 1 izzós IP20 Rábalux Greg fekete LED pultmegvilágító lámpa (RAB-78004) LED 1 izzós IP20
Garancia 5 év
A modern stílusú Greg pultmegvilágító lámpa egyetlen konyhából sem hiányozhat. Az étkezések előkészítése, a mosogatás és a főzés során természetes fényével segíti a konyhában tevékenykedőket A fekete lámpatestet fehér búra egészíti ki, a lámpa anyaga teljes egészében műanyag. A Greg beépített LED fé..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Rábalux Greg fekete LED pultmegvilágító lámpa (RAB-78003) LED 1 izzós IP20 Rábalux Greg fekete LED pultmegvilágító lámpa (RAB-78003) LED 1 izzós IP20
Garancia 5 év
A modern stílusú Greg pultmegvilágító lámpa egyetlen konyhából sem hiányozhat. Az étkezések előkészítése, a mosogatás és a főzés során természetes fényével segíti a konyhában tevékenykedőket A fekete lámpatestet fehér búra egészíti ki, a lámpa anyaga teljes egészében műanyag. A Greg beépített LED fé..
3,990 Ft
Nettó ár:3,142 Ft
Rábalux Greg fehér LED pultmegvilágító lámpa (RAB-5219) LED 1 izzós IP20 Rábalux Greg fehér LED pultmegvilágító lámpa (RAB-5219) LED 1 izzós IP20
Garancia 5 év
A Greg pultmegvilágító lámpát felszerelhetjük a konyhában a munkapult fölé, hogy megfelelő fényviszonyokat biztosítson az ott végzett tevékenységekhez. Funkcionális stílusával és fehér színével diszkrét és praktikus kiegészítője lehet bármely konyhának. Ez a billenőkapcsolóval szerelt modell sorolha..
6,990 Ft
Nettó ár:5,504 Ft
Rábalux Greg fehér LED pultmegvilágító lámpa (RAB-5218) LED 1 izzós IP20 Rábalux Greg fehér LED pultmegvilágító lámpa (RAB-5218) LED 1 izzós IP20
Garancia 5 év
A Greg pultmegvilágító lámpát felszerelhetjük a konyhában a munkapult mosogató fölé, hogy megfelelő fényviszonyokat biztosítson az ott végzett tevékenységekhez. Funkcionális stílusával és fehér színével diszkrét és praktikus kiegészítője lehet bármely konyhának. Ez a billenőkapcsolóval szerelt model..
5,990 Ft
Nettó ár:4,717 Ft
Tételek: 1 - 25 / 1669 (67 oldal)