Barion Pixel
Kategóriák
Kosarad

Rábalux

A 30 éves RÁBALUX márka mögött stabil pénzügyi háttérrel és nemzetközi működési tapasztalattal rendelkező cégcsoport áll. A vállalkozás központja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városában, Győrött található. A 2002-től több európai országban is jelen lévő vállalat regionális logisztikai központját is itt adták át: a vállalkozás 20.000 raklap kapacitással rendelkező raktárbázisából szolgálja ki egyre bővülő partnerhálózatát. A 27 millió euró konszolidált éves árbevételű cégcsoport dinamikus fejlődése  folyamatos, a 10 saját tulajdonú leányvállalat működtetése mellett a vállalkozás további 13 országba exportálja termékeit.

A lakossági felhasználásra szánt lámpatestek mellett a RÁBALUX márkanév a hagyományos és energiatakarékos fényforrások tekintetében is a megbízhatóság és az optimális ár-érték arány szinonímája. Az évente megújuló termékportfólió a legfrissebb lakberendezési trendeknek is megfelel, de a hagyományos stílusok kedvelői is megtalálják a közel kétezer cikkelemet tartalmazó márkakatalógusban a kedvükre való bel- és kültéri lámpatesteket.

Az alábbi típusú Rábalux lámpákat forgalamzzuk:

Rábalux beltéri lámpa, Rábalux kültéri lámpa, Rábalux állólámpa, Rábalux asztali lámpa, Rábalux beépíthető lámpa, Rábalux csillár, Rábalux falilámpa, Rábalux falikar, Rábalux képvilágító, Rábalux függesztett lámpa, Rábalux függeszték, Rábalux gyereklámpa, Rábalux mennyezeti lámpa.

 

Az indusztriális stílusú Leandros hármas függeszték egyedi formatervezésével sok modern nappali jellegzetes darabja lehet. A teljes egészében fémből készült matt fekete modell három lámpafejét lefelé és felfelé enyhén kiszélesedő hengeres, rácsos búrák egészítik ki, amelyek teljes mértékben engedik ..
47,990 Ft
Nettó ár:37,787 Ft
Az indusztriális stílusú Leandros függeszték egyedi formatervezésével sok modern nappali jellegzetes darabja lehet. A teljes egészében fémből készült matt fekete modellt lefelé és felfelé enyhén kiszélesedő hengeres, rácsos búra egészíti ki, amely teljes mértékben engedi szabadon kiáramlani a fényt ..
19,990 Ft
Nettó ár:15,740 Ft
Ha a visszafogott mennyezeti lámpák helyett inkább egy jellegzetes, egyedi modellt választanánk modern nappalinkba, az Emrys hármas függeszték éppen nekünk való. A fémből készült matt fekete lámpát henger formájú, színezett üvegbúrák egészítik ki, amelyekkel a második búraként funkcionáló, szögletes..
45,990 Ft
Nettó ár:36,213 Ft
Ha a visszafogott mennyezeti lámpák helyett inkább egy jellegzetes, egyedi modellt választanánk modern nappalinkba, az Emrys egyes függeszték pont nekünk való. A fémből készült matt fekete lámpát henger formájú, színezett üvegbúra egészíti ki, amellyel a mintegy második búraként funkcionáló, szöglet..
17,990 Ft
Nettó ár:14,165 Ft
Az indusztriális stílusú Aslaug hatos függesztéket azoknak ajánljuk, akik puritán, mégis figyelemfelkeltő világítási megoldást keresnek modern nappalijukba. A teljes egészében fémből készült, matt fekete modell hat lámpafejét textilkábelek szövevényes rendszere köti össze a dísztalppal. A lámpafejek..
45,990 Ft
Nettó ár:36,213 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)