Barion Pixel
Süti beállítások
Kategóriák
Kosarad

Általános Szerződési Feltételek

Megrendelés:

A Watt-art Kft. weboldalán www.fenymania.hu történő megrendelést a pontos teljesítés érdekében megelőzi a regisztrációs folyamat. Az ebben szereplő adatokat bizalmasan kezeljük, az aktuális adatkezelési rendelkezéseknek. Kérünk, hogy minden adatot adj meg számunkra, hogy a kommunikáció zavartalanul folyhasson, fel tudjuk Veled venni a kapcsolatot.

Termék átvétele:

A megrendelésnél kiválaszthatod, hogy futárszolgálattal, vagy személyesen szeretnéd átvenni a kiválasztott lámpát, csillárt. Ez bármikor tetszőlegesen módosítható a részünkre eljuttatott e-mail formájában: info@fenymania.hu

A webáruházban szereplő termékek:

Az oldalra feltöltött termékek adatlapja ad felvilágosítást a termék műszaki paramétereiről, árairól, várható szállítási határidejéről. Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk, eltérés esetén a gyártó oldalán feltüntetett termék paraméterek a mérvadóak. A feltüntetett képek helyenként illusztrációk, és egyes esetekben a kézhez vett terméktől eltéréseket mutathatnak a beállítás, világítás miatt.

 

Árak:

A webáruházban feltüntetett árak bruttó árak, tartalmazzák a 27%-os áfa mértékét, és forintban értendőek. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az oldalon tévesen szereplő árak korrekciójára a Watt-art Kft. a jogot fenntartja.

 

Fizetés:

A megvásárolt lámpát, csillárt akkor áll módunkban átadni neked, ha z ellenértéket kiegyenlítetted.

Ez történhet készpénzben személyes átvételkor, vagy futárszolgálat általi szállításkor.

 

Átutalással is fizethetsz a termék szállítását megelőzően, melyet a Watt-art Kft. bankszámlaszámára kell megtenned:

Jogosult neve:Watt-art Kft.
Jogosult számlaszáma: 10400951-50526771-78761008

 

Webáruházban rendelt terméke cseréje, visszaküldése:

A webáruházon keresztül vásárolt terméket 14 napon belül minden indok nélkül vissza vesszük.