Barion Pixel
Süti beállítások
Kategóriák
Kosarad

Ismerj meg minket! - Szolgáltatásaink

Miért különleges a Fénymánia Lámpaüzlet és webáruház?

 

Miért érdemes minket választanod? - Olvass tovább és megtudhatod!

 

Üzletünk 2008 ban alakúlt azzal a céllal, hogy minél szebb és érdekesebb lámpával ismertessük meg azokat, akik új otthonukat rendezik be, vagy a meglévőt varázsolják újjá, illetve irodájuk, üzletük világítását tervezik.

 Több mint 100 gyártó lámpáit kínáljuk üzletünkben katalógusaink és webáruházunk segítségével.

  • Széles kínálatunkból könnyen megtalálja az elképzeléseinek megfelelő lámpát, csillárt, fényforrást.
  • Közel 100 gyártó lámpáit és csillárjait találod meg egy helyen, kellemes körülmények között tekintheted át katalógusainkban.
  • Legyen szó akár a szobák, szekrények, konyhák fényének kialakításán át kertünkig, garázsunkig, udvarunkig vagy akár ipari    létesítményekig, irodákig, a Fénymánia Lámpaüzlet minden helyiségbe tud az igényének megfelelő megoldást találni.
  • Kényelmesen, otthonról vásárolhatsz webáruházunk segítségével.

 

Milyen szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre? - Olvass tovább és megtudhatod!

Szakértői tanácsadás:

Elakadtál az internetes böngészés útvesztőjáben?

Bizonytalan vagy, hogy milyen fényerejű lámpát válassz?

Gyere el hozzánk az üzletbe és igyekszünk segíteni, minden felmerülő kérdésre megtalálni a megnyugtató választ. Érdemes 1-2 órát rászánni, amit eltöltesz nálunk, megkínálunk egy csésze kávéval vagy teával, így kényelmesen át tudjuk nézni a katalógusokat és átbeszélni mindazt, ami segíti a döntés meghozatalát.

 

 

 

 

Textil lámpaernyő, textil ernyős lámpa készítés:

Az általad megálmodott textil lámpaernyőt, textil ernyős lámpát tetszés szerint kiválasztott méretben és anyagból (hozott illetve üzletünkben kiválasztható mintákbó)l rövid határidővel elkészjük. Bármilyen típusú ernyőt elkészítünk! Gyere el hozzánk, meséld el, milyen lámpaernyőt szeretnél, vagy küldd el elképzelésed!

 

 

 

 

 

 

Párna Készítés:

Az elkészült textil ernyős lámpához készíttesd el velünk lámpáidhoz passzoló párnáid is, ez igazán egyedivé fogja tenni a helyiség hangulatát.
 

 

 

 

Házhoz szállítás:

Kérésedre a kiválasztott lámpát, csillárt vagy egyéb terméket házhoz is szállítjuk, 30.000 Ft feletti vásárlás esetén díjtalanul.

 

 

 

 

 

 

 

 

Villanyszerelés:

Amennyiben szeretnéd, hogy cégünk segítsen a megvásárolt lámpák és szerelvények üzembe helyezésében, munkatársunk az előre leegyeztetett időpontban felkeres, és a helyszínen megoldja a beszerelést.

 

 

 

 

 

 

 

Lakberendezési tanácsadás:

Segítségre van szükséged, hogy miképp rendezd be lakásod, házad, irodád? Szakképzett lakberendezőnk teljeskörű tanácsot ad neked formában önteni elképzelésed.

 

 

 

 

 

SZOLGÁLTATÁSOK DÍJAI TEKINTETÉBEN KÉRD TÁJÉKOZTATÓNKAT!

Lépj velünk kapcsolatba

Ellenőrző kód