Barion Pixel
Kategóriák
Kosarad

állólámpa

Az állólámpa nagyon fontos kiegészítője egy szépen megvilágított lakásnak. Tud adni egy általános fényt, amikor nem használjuk a fővilágítást, vagy segítséget nyújthat olvasáshoz, vagy csak kellemes szűrt fényt biztosít az ellazuláshoz, tv nézéshez.

Nézz körül állólámpáink között! Webáruházunk kínálata folyamatosan bővül, így érdemes később is visszanézned új és újabb ötletekért. Amennyiben más állólámpára is szükséged van, mint amit itt talász, keress minket elérhetőségeinken, biztosan tudunk segíteni!

Vigye be otthonába a természetes elemek melegét és kényelmét. A lámpacsalád természethez való visszatérő trend, természetes anyagokat, harmonikus színkombinációkat és egyszerű, semleges formákat használó dizájnt tartalmaz. Az EGLO Nature termékcsalád lámpája bármely lakótér kényelmét növeli, függetl..
60,990 Ft
Nettó ár:48,024 Ft
Vigye be otthonába a természetes elemek melegét és kényelmét. A lámpacsalád természethez való visszatérő trend, természetes anyagokat, harmonikus színkombinációkat és egyszerű, semleges formákat használó dizájnt tartalmaz. Az EGLO Nature termékcsalád lámpája bármely lakótér kényelmét növeli, függetl..
31,990 Ft
Nettó ár:25,189 Ft
A DEMBLEBY lámpa fekete fémszerkezettel rendelkezik, természetes fonott lámpabúrával. A lámpabúra szőtt mintája a fény és az árnyék lenyűgöző játékát idézi fel a mennyezeten és a falon. A termék zökkenőmentesen illeszkedik az olyan trendekhez, mint a vintage, a natural, a boho és a hygge. Hangulatos..
59,990 Ft
Nettó ár:47,236 Ft
A BORDESLEY lámpacsaládnak természetes bambuszból készült lámpabúrája van, melyhez fekete fém lámpatest társul. A lámpabúra lenyűgöző fény- és árnyékjátékot hoz létre, amint a fény be van kapcsolva. A lámpacsalád tökéletesen illeszkedik az aktuális "természet" trendhez, vonzó légkört teremtve termés..
52,990 Ft
Nettó ár:41,724 Ft
A CRANLEY állólámpa zökkenőmentesen illeszkedik az aktuális természeti, boho és hygge trendekhez, vonzó légkört teremtve természetes anyagaival. Legyen szó a nappaliról, a hálószobáról vagy az étkezőről, modern világítást biztosít minden térhez. A termékhez 1 E27 villanykörte szükséges, amelyet nem ..
29,990 Ft
Nettó ár:23,614 Ft
Az ARNHEM állólámpa állványa fehér fém alapú, kerek lámpabúra fehér nátronpapírral és természetes szőtt tengerifűvel. A váltakozó nátronpapír és a szőtt tengerifű elemek lenyűgöző fény- és árnyékjátékot hoznak létre, amint a lámpa világít. Az in-line padlókapcsolónak köszönhetően könnyen kezelhető i..
37,990 Ft
Nettó ár:29,913 Ft
A WRINGTON állólámpa hengeres fém lámpabúra fekete expandált fémhálóból készült, ferde fekete fém alapról vízszintes rúdra függesztve. A lámpaernyő rácsszerű mintázata lenyűgöző fény- és árnyékjátékot hoz létre, amint a fény világít. A padlólámpa könnyen be- és kikapcsolható az in-line padlókapcsoló..
49,990 Ft
Nettó ár:39,362 Ft
A WRINGTON 1 állólámpa finoman ívelt fekete fém talppal és három kerek, fekete expandált fémhálóból készült lámpabúrával rendelkezik. A divatos drótlámpások lenyűgöző fény- és árnyékjátékot hoznak létre, amint a lámpa világít. A padló lámpa egyedi megjelenése tökéletesen illeszkedik a modern és mini..
52,990 Ft
Nettó ár:41,724 Ft
A POMPEYA állólámpa fekete fémből készült. A termék kiegészíti a modern és skandináv belsőépítészeti stílusokat, és modern világítást biztosít a hálószobában, a nappaliban vagy az étkezőben. A padló lámpa in-line kapcsolóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a termék egyszerű be- és kikapcsolását. A..
42,990 Ft
Nettó ár:33,850 Ft
A külön helyiségek, a munkára, étkezésre és szabadidőre kijelölt terek a múlté. A szabad szellemeknek nyitott terekre van szükségük. A loft dizájn a szabadság és a nyugalom érzetét kelti, a minimalista bútorok és kiegészítők pedig gondoskodnak arról, hogy a teret még mindig otthonos és élhető legyen..
34,990 Ft
Nettó ár:27,551 Ft
A HORNWOOD 1 állólámpa fekete fa és fém kerettel, valamint fehér anyagból készült forgó lámpabúrával rendelkezik. A padló lámpa zökkenőmentesen illeszkedik a modern és a skandináv belsőépítészeti stílusokhoz. A lámpa könnyen be- és kikapcsolható az in-line kapcsolóval. Akár a hálószobában, akár a na..
32,990 Ft
Nettó ár:25,976 Ft
A GLASTONBURY állólámpa fekete fémkerettel és fehér szövet lámpabúrával rendelkezik. Loft-elegáns stílusával a padló lámpa zökkenőmentesen illeszkedik a modern belső terekbe. A padló lámpa egyszerűen be- és kikapcsolható az in-line kapcsolóval. Legyen szó a hálószobáról, a nappaliról, az étkezőről v..
68,990 Ft
Nettó ár:54,323 Ft
A CHESTER állólámpa pasztell sárgabarack árnyalatú állványos fém alappal rendelkezik, alul rézszínű díszítéssel. A lámpa könnyen be- és kikapcsolható a fejen lévő húzókapcsolóval. Modern kialakításával ez az alkonyati rózsaszín padlóvilágítás hangulatos világítást biztosít minden térben, legyen szó ..
28,990 Ft
Nettó ár:22,827 Ft
A CHESTER 1 állólámpa rozsdaszínű fémből készült állványalappal rendelkezik, alul aranyszínű díszítéssel. A lámpa könnyen be- és kikapcsolható a fejen lévő húzókapcsolóval. Vintage kialakításával ez az alapvilágítás hangulatos világítást biztosít minden térhez, legyen szó a hálószobáról, a nappaliró..
52,990 Ft
Nettó ár:41,724 Ft
A BIDFORD állólámpa fehér anyagból készült kerek lámpabúrával és természetes fával párosított fehér fém állvány alappal rendelkezik. A padlófény zökkenőmentesen illeszkedik a minimalista és modern belső terekbe. Az in-line padlókapcsolóval is egyszerűen be- és kikapcsolható. Akár a hálószobában, aká..
64,990 Ft
Nettó ár:51,173 Ft
A BIDFORD állólámpa cappuccino színű anyagból készült, aranyszínű belső felületű kerek lámpabúrával rendelkezik. A padló lámpa fehér fémből és természetes fából készült állvány alappal rendelkezik. A padlófény zökkenőmentesen illeszkedik a minimalista és modern belső terekbe. A termék egyszerűen be-..
79,990 Ft
Nettó ár:62,984 Ft
A külön helyiségek, a munkára, étkezésre és szabadidőre kijelölt terek a múlté. A szabad szellemeknek nyitott terekre van szükségük. A loft dizájn a szabadság és a nyugalom érzetét kelti, a minimalista bútorok és kiegészítők pedig gondoskodnak arról, hogy a teret még mindig otthonos és élhető legyen..
56,990 Ft
Nettó ár:44,874 Ft
A TOWNSHEND állólámpa fehér fémből készült, és két fa karral rendelkezik, az egyik mindkét oldalon. A fakarokból felfüggesztve két fehér lámpatartó található. A fenyőfa és a fém szemet gyönyörködtető keverékével a padlólámpa kiegészíti a modern belsőépítészeti trendeket, például a Scandit és a vinta..
39,990 Ft
Nettó ár:31,488 Ft
A TOWNSHEND állólámpa fekete fémből készült, és két fa karja van. A fakarokról felfüggesztve két fekete lámpatartó található. A fenyőfa és a fém szemet gyönyörködtető keverékével a padló lámpa kiegészíti a vintage és az ipari stílusú belsőépítészeti trendeket. A padló lámpa könnyen be- és kikapcsol ..
37,990 Ft
Nettó ár:29,913 Ft
A TOWNSHEND 5 padló lámpa fekete fémből készült, és két fa karral rendelkezik. A fenyőfa és a fém szemet gyönyörködtető keverékével a padló lámpa kiegészíti a vintage és az ipari stílusú belsőépítészeti trendeket. A padló lámpa könnyen be- és kikapcsol a soros kapcsolóval. A padló lámpa modern világ..
44,990 Ft
Nettó ár:35,425 Ft
A LACEY állólámpa fekete fém talppal és fekete fém lámpabúrával rendelkezik, krémszínű belső felülettel. A kialakítás dekoratív gumifa elemekkel rendelkezik, és az in-line kapcsolóval be- és kikapcsolható. Az új északi stílusával a padló lámpa kiválóan integrálható a modern belső terekbe, hangulatos..
39,990 Ft
Nettó ár:31,488 Ft
A HORNWOOD állólámpa alapja természetes fenyőfából és fekete fémből készült. Ez a padló lámpa beleolvad a modern belső terekbe. A termék egyszerűen be- vagy kikapcsolható az in-line padlókapcsolóval. Az elfordítható lámpafej lehetővé teszi a fény beállítását, hogy kiemelje a szoba egyes területeit, ..
45,990 Ft
Nettó ár:36,213 Ft
A CHIEVELEY állólámpa ellipszis alakú fekete fémgyűrűből készült alappal rendelkezik, amely három vízszintes, természetes gumifából készült lámpatartót vesz körül. Természetes kialakításával ez a modern állólámpa tökéletesen illeszkedik a minimalista belső stílusokhoz, és az in-line padlókapcsolóval..
56,990 Ft
Nettó ár:44,874 Ft
A LATCHELY divatos állólámpa tökéletes simítás a modern belső terek számára, mint szokatlan, szemet gyönyörködtető funkció minden térben, legyen szó a nappaliról, a hálószobáról, a folyosóról vagy az étkezőről. A lámpa az in-line kapcsolóval is könnyen be- és kikapcsolható...
29,990 Ft
Nettó ár:23,614 Ft
A Xena lámpacsalád minimalista és modern belsőkhöz is remekül illik. A sorozat állólámpából, függesztett lámpából és asztali lámpából áll, mindegyik modell E27 foglalattal, cserélhető fényforrással került kialakításra...
70,458 Ft
Nettó ár:55,479 Ft
Tételek: 1 - 25 / 239 (10 oldal)