Barion Pixel
Süti beállítások
Kategóriák
Kosarad

ventilátor fényforrás nélkül

Főbb Jellemzők

 1. Légkeringetés:

  • A mennyezeti ventilátor lapátjai forognak, és ezzel mozgatják a levegőt a helyiségben.
  • A ventilátorok több sebességfokozattal rendelkeznek, amelyeket általában lánccal, fali kapcsolóval vagy távirányítóval lehet szabályozni.
 2. Dizájn és Anyagok:

  • Különféle dizájnokban érhetők el, hogy illeszkedjenek a különböző lakberendezési stílusokhoz. Léteznek modern, klasszikus, ipari és rusztikus megjelenésű modellek is.
  • A ventilátor lapátjai különböző anyagokból készülhetnek, mint például fa, fém vagy műanyag.
 3. Energiahatékonyság:

  • A mennyezeti ventilátorok energiahatékony eszközök, mivel viszonylag kis energiafogyasztás mellett jelentős hűtő hatást érhetnek el. Ezáltal csökkenthetik a légkondicionáló berendezések használatának szükségességét.
 4. Irányváltás:

  • Sok modern ventilátor rendelkezik irányváltó kapcsolóval, amely lehetővé teszi a lapátok forgásirányának megváltoztatását. Nyáron az óramutató járásával ellentétes irányba forognak, hogy hűvös levegőt fújjanak lefelé, míg télen az óramutató járásával megegyező irányba forognak, hogy a meleg levegőt lefelé nyomják.

Előnyök

 • Hűtés: Nyáron a mennyezeti ventilátorok kellemes hűvös érzetet biztosítanak, miközben csökkentik a hűtési költségeket.
 • Fűtés: Télen segíthetnek eloszlatni a meleg levegőt a helyiségben, így hatékonyabbá téve a fűtési rendszert.
 • Kényelem: A ventilátorok által keltett légmozgás javítja a komfortérzetet, különösen meleg, párás környezetben.

Telepítés és Karbantartás

 • Telepítés: A mennyezeti ventilátorokat általában közvetlenül a mennyezetre szerelik, és elektromos vezetékre van szükségük. A telepítés során figyelni kell a biztonságos rögzítésre és az elektromos csatlakozások megfelelő kialakítására.
 • Karbantartás: A ventilátorok karbantartása viszonylag egyszerű, de időnként tisztítani kell a lapátokat és ellenőrizni kell a rögzítéseket, hogy megbizonyosodjunk a biztonságos működésről.

Alkalmazási Területek

 • Nappali: Központi helyen biztosít kellemes légáramlást és dekoratív elemmé válhat.
 • Hálószoba: Halk működésű ventilátorok biztosítják a nyugodt alvást.
 • Iroda: Segít fenntartani a friss és komfortos munkakörnyezetet.

A mennyezeti ventilátorok tehát sokoldalú, praktikus és energiahatékony eszközök, amelyek jelentősen javíthatják a beltéri komfortot és hozzájárulhatnak az energiafogyasztás optimalizálásához.

A Keiki S 33715 mennyezeti ventilátor modern és kompakt kialakításával ideális választás kisebb helyiségek hűtésére. Stílusos dizájnja bármilyen enteriőrbe illeszkedik, miközben csendes motorja biztosítja a nyugodt környezetet. Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot garantál..
218,360 Ft
Nettó ár:171,937 Ft
A Vedra S 33525 mennyezeti ventilátor modern és elegáns dizájnjával tökéletes kiegészítője bármely helyiségnek. Kompakt méretének köszönhetően kisebb szobákban is hatékonyan hűt, miközben csendes működése biztosítja a nyugodt környezetet. Kiváló minőségű, tartós anyagokból készült, hosszú élettartam..
171,640 Ft
Nettó ár:135,150 Ft
A Just Fan XS 33427WP mennyezeti ventilátor stílusos megjelenésével és vízálló tulajdonságaival ideális választás nedves helyiségekbe. Kompakt mérete és csendes működése révén kisebb szobákban is hatékonyan hűt, miközben nyugodt légkört biztosít. A ventilátor tartós, kiváló minőségű anyagokból készü..
277,220 Ft
Nettó ár:218,283 Ft
A Just Fan XS 33429WP mennyezeti ventilátor modern és elegáns dizájnja tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe. Vízálló kialakítása révén kiváló választás nedves helyiségekbe, például fürdőszobákba vagy konyhákba. Kompakt mérete és halk működése garantálja a kellemes légkört minden környezetben..
277,220 Ft
Nettó ár:218,283 Ft
A Just Fan XS 33424WP mennyezeti ventilátor letisztult dizájnjával és vízálló tulajdonságaival ideális nedves helyiségek hűtésére. Kis mérete ellenére hatékonyan működik, miközben csendes motorja biztosítja a nyugodt légkört. A ventilátor tartós, kiváló minőségű anyagokból készült, hosszú élettartam..
246,400 Ft
Nettó ár:194,016 Ft
A Just Fan XS 33423WP mennyezeti ventilátor elegáns megjelenésével és vízálló kialakításával ideális választás nedves helyiségekbe. Kompakt méretének és halk működésének köszönhetően kellemes légkört biztosít minden környezetben. Tartós, magas minőségű anyagokból készült, hosszú élettartamot garantá..
277,220 Ft
Nettó ár:218,283 Ft
A Just Fan XS 33428WP mennyezeti ventilátor modern és kompakt kialakításával ideális nedves helyiségek hűtésére, például fürdőszobákba vagy konyhákba. Halk motorja biztosítja a nyugodt környezetet, míg tartós anyagai hosszú élettartamot garantálnak. A ventilátor több sebességi fokozattal rendelkezik..
277,220 Ft
Nettó ár:218,283 Ft
A Just Fan XS 33425WP mennyezeti ventilátor stílusos dizájnja és vízálló tulajdonságai révén tökéletes megoldás a nedves helyiségek hűtésére. Kisebb szobákban is hatékonyan működik, miközben csendes motorja biztosítja a nyugodt környezetet. A ventilátor tartós, kiváló minőségű anyagokból készült, ho..
246,400 Ft
Nettó ár:194,016 Ft
A Just Fan XS 33426WP mennyezeti ventilátor elegáns megjelenésével és vízálló kialakításával ideális választás nedves helyiségekbe, például fürdőszobákba vagy konyhákba. Kompakt méretének és halk működésének köszönhetően kellemes légkört biztosít minden környezetben. Tartós, magas minőségű anyagokbó..
246,400 Ft
Nettó ár:194,016 Ft
A Just Fan XS 33427 mennyezeti ventilátor letisztult dizájnjával és hatékony működésével tűnik ki. Kisebb helyiségek hűtésére tervezték, csendes motorja nyugodt környezetet biztosít. Tartós és kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú távú megbízhatóságot nyújt. A ventilátor több sebességi foko..
287,380 Ft
Nettó ár:226,283 Ft
A Just Fan XS 33429 mennyezeti ventilátor modern és elegáns kialakításával bármely helyiség tökéletes kiegészítője lehet. Kompakt mérete és halk működése révén kisebb szobákban is hatékonyan hűt. Minőségi anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot garantálnak. Több sebességi fokozattal rendelke..
287,380 Ft
Nettó ár:226,283 Ft
A Just Fan XS 33424 mennyezeti ventilátor letisztult formatervezésével és hatékony működésével emelkedik ki. Kisebb helyiségek hűtésére ideális, csendes motorja zavartalan pihenést és munkavégzést biztosít. A ventilátor tartós, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, hosszú távú megbízható..
256,550 Ft
Nettó ár:202,008 Ft
A Just Fan XS 33423 mennyezeti ventilátor modern és kompakt kialakításával kiváló választás kisebb helyiségek hűtésére. Letisztult dizájnja bármilyen enteriőrbe illeszkedik. Halk motorja biztosítja a zavartalan pihenést és munkavégzést. Tartós anyagokból készült, hosszú élettartamot garantálva. Több..
287,380 Ft
Nettó ár:226,283 Ft
A Just Fan XS 33428 mennyezeti ventilátor elegáns és modern dizájnjával bármely helyiség stílusos kiegészítője lehet. Kisebb szobák hatékony hűtésére tervezték, csendes motorja nyugodt környezetet biztosít. Minőségi anyagokból készült, így hosszú élettartamot garantál. Több sebességi fokozattal rend..
287,380 Ft
Nettó ár:226,283 Ft
A Just Fan XS 33425 mennyezeti ventilátor letisztult formatervezésével és hatékony hűtési képességével ideális választás kisebb helyiségekbe. Kompakt mérete és csendes működése kellemes légkört biztosít. A tartós anyagok és gondos kivitelezés hosszú élettartamot garantálnak. A ventilátor sebessége t..
256,550 Ft
Nettó ár:202,008 Ft
A Just Fan XS 33426 mennyezeti ventilátor modern és kompakt kialakításával ideális kisebb helyiségek hűtésére. Elegáns dizájnja bármilyen enteriőr stílusos kiegészítője lehet. Halk motorja biztosítja a nyugodt környezetet, legyen szó pihenésről vagy munkáról. Kiváló minőségű anyagokból készült, hoss..
256,550 Ft
Nettó ár:202,008 Ft
A Heywood S 33806WP mennyezeti ventilátor modern dizájnja és vízálló tulajdonságai révén tökéletes megoldás a nedves helyiségek hűtésére. Kisebb szobákban is hatékonyan működik, miközben csendes motorja biztosítja a nyugodt környezetet. A ventilátor tartós, kiváló minőségű anyagokból készült, hosszú..
160,570 Ft
Nettó ár:126,433 Ft
A Heywood S 33805WP mennyezeti ventilátor elegáns megjelenésével és vízálló kialakításával ideális választás nedves helyiségekbe, például fürdőszobákba vagy konyhákba. Kompakt méretének és halk működésének köszönhetően kellemes légkört biztosít minden környezetben. Tartós, magas minőségű anyagokból ..
160,570 Ft
Nettó ár:126,433 Ft
A Heywood S 33806 mennyezeti ventilátor letisztult dizájnjával és hatékony működésével emelkedik ki. Kisebb helyiségek hűtésére tervezték, csendes motorja zavartalan pihenést és munkavégzést biztosít. Tartós és kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, így hosszú távú megbízhatóságot nyújt. ..
170,730 Ft
Nettó ár:134,433 Ft
A Heywood S 33805 mennyezeti ventilátor modern és elegáns kialakításával bármilyen helyiség tökéletes kiegészítője. Kompakt méretének köszönhetően kisebb szobákban is hatékonyan hűt, miközben csendes működése biztosítja a nyugodt légkört. Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartam..
170,730 Ft
Nettó ár:134,433 Ft
A Hey S 33825WP mennyezeti ventilátor elegáns megjelenésével és vízálló tulajdonságaival tökéletes megoldás a nedves helyiségek hűtésére. Kis méretének köszönhetően kisebb szobákban is hatékonyan működik, miközben csendes motorja nyugodt környezetet teremt. A tartós, magas minőségű anyagok hosszú él..
119,080 Ft
Nettó ár:93,764 Ft
A Hey S 33824WP mennyezeti ventilátor stílusos dizájnja és vízálló kialakítása révén kiváló választás nedves helyiségekbe, például fürdőszobákba vagy konyhákba. Kompakt mérete és halk működése garantálja a kellemes légkört minden környezetben. Tartós és minőségi anyagokból készült, így hosszú életta..
119,080 Ft
Nettó ár:93,764 Ft
A Hey S 33825 mennyezeti ventilátor letisztult formatervezésével és hatékony működésével tűnik ki. Kis helyiségek hűtésére ideális, csendes motorja zavartalan pihenést és munkavégzést biztosít. A ventilátor tartós, kiváló minőségű anyagokból készült, amely hosszú távú megbízhatóságot nyújt. A ventil..
129,240 Ft
Nettó ár:101,764 Ft
A Hey S 33824 mennyezeti ventilátor modern, minimalista dizájnjával bármely helyiség stílusos kiegészítője lehet. Kompakt méretének köszönhetően kisebb szobákban is hatékonyan hűt, miközben csendes működése nyugodt légkört biztosít. Magas minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot gara..
129,240 Ft
Nettó ár:101,764 Ft
A Mini Punt Tub S 33835WP mennyezeti ventilátor elegáns dizájnja és vízálló tulajdonsága miatt ideális választás fürdőszobákba és konyhákba. Kompakt mérete és csendes működése optimális komfortot biztosít kisebb helyiségekben. A tartós és minőségi anyagok hosszú élettartamot garantálnak, így megbízh..
121,830 Ft
Nettó ár:95,929 Ft
Tételek: 1 - 25 / 316 (13 oldal)