Barion Pixel
Süti beállítások
Kategóriák
Kosarad

Álló ventilátor

Az álló ventilátor egy háztartási eszköz, amelyet a levegő keringetésére és hűtésére használnak. Az ilyen típusú ventilátorok jellemzően egy állványon vagy talapzaton helyezkednek el, így nevüket is innen kapták. Az álló ventilátorok sokféle méretben és stílusban érhetők el, de alapvető felépítésük és működési elvük hasonló.

Az álló ventilátor legfontosabb része a ventilátormotor, amely a lapátokat forgatja. A motor általában elektromos, és több sebességfokozattal rendelkezik, így a felhasználó kiválaszthatja a kívánt légáramlás erősségét. A ventilátorlapátok, amelyeket gyakran „propellereknek” is neveznek, felelősek a levegő mozgatásáért. Ezek a lapátok különböző anyagokból készülhetnek, mint például műanyag vagy fém, és a méretük, illetve alakjuk befolyásolja a ventilátor teljesítményét és zajszintjét.

Az álló ventilátorok további fontos része a rács, amely a lapátokat védi. Ez a rács megakadályozza, hogy idegen tárgyak vagy véletlenül kezek kerüljenek a forgó lapátok közé, ami biztonságosabbá teszi a készülék használatát. A rácsok általában levehetők, hogy könnyebben tisztíthatók legyenek.

Az álló ventilátorok jellemzően állítható magasságúak, így a felhasználók könnyen beállíthatják a kívánt pozíciót. Az állítható magasság mellett a ventilátorfej dőlésszöge is módosítható, hogy a légáramlást a kívánt irányba lehessen irányítani. Sok modern álló ventilátor rendelkezik oszcillációs funkcióval is, ami azt jelenti, hogy a ventilátorfej oldalirányban mozog, így a levegőt szélesebb területen tudja eloszlatni.

A ventilátor vezérlőpanelje általában a készülék központi részén található, és lehetővé teszi a különböző sebességfokozatok és funkciók beállítását. Néhány modellel távirányító is jár, ami még kényelmesebbé teszi a használatot.

Az álló ventilátorok hatékony és energiatakarékos megoldást kínálnak a nyári hőség enyhítésére, különösen olyan helyiségekben, ahol nincs légkondicionáló. Használatuk egyszerű és gyors, nem igényel bonyolult telepítést. Az álló ventilátorok széles körben elérhetők és megfizethetőek, ami hozzájárul a népszerűségükhöz.

Összességében az álló ventilátorok praktikus és megbízható eszközök, amelyek kényelmesebbé teszik a meleg napokat az otthonokban és irodákban egyaránt. Könnyen használhatók, karbantarthatók, és számos változatuk közül választhatunk igényeinknek és ízlésünknek megfelelően.

Az EPMSF-50W-RC egy prémium minőségű, multifunkciós álló ventilátor, amelyet úgy terveztek, hogy kiváló hűtési teljesítményt és felhasználói kényelmet biztosítson. Ez a modell különösen népszerű azok körében, akik egy megbízható és hatékony ventilátort keresnek otthoni vagy irodai használatra. Főbb ..
31,300 Ft
Nettó ár:24,646 Ft
Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)