Barion Pixel
Süti beállítások
Kategóriák
Kosarad

Okosotthon megoldás-Fénymánia

KÉNYELEM • BIZTONSÁG • ENERGIATAKARÉKOSSÁG

 

 Képzeld el, hogy már úton hazafelé bekukucskálhatsz a hűtőszekrénybe, beindíthatod a mosógépet vagy ellenőrizheted a ház biztonsági rendszerét.

Ez nemcsak álom, hisz ma már számos olyan intelligens okosotthon rendszer közül választhatunk, amivel mindennapi kényelmünk érdekében időt, energiát és pénzt spórolhatunk.

Egy felnőtt, dolgozó ember évente több mint 4000 órát tölt otthonában.
Mára a kényelem mellett fontos szemponttá vált a biztonság és az energiahatékonyság, így a digitalizáció elterjedésével egyre népszerűbbek azok az intelligens okosotthon rendszerek, amik segítségével nemcsak komfortosabbá, biztonságosabbá válhat egy háztartás, de rengeteg energiát is megtakaríthatunk.

 

 

VEZÉRELHETŐ HÁZTARTÁSOK: MINDENT VEZÉRELHETÜNK EGY GOMBNYOMÁSRA:

Az intelligens otthon egy olyan „okos” eszközökből felépülő rendszer, ami a kényelem és az optimális energiahatékonyság érdekében egységes hálózatba tömöríti a különböző vezérelhető eszközöket. Ezek lehetnek külső és belső biztonsági rendszerek, világítás, fűtés- és hűtésszabályozás, kaputelefon, de sok esetben akár okos háztartási gépeket is csatlakoztathatunk a hálózatra, a lényeg, hogy más-más funkciójú egységek kommunikálni tudjanak egymással.

 

Kattints ide és vedd fel velünk a kapcsolatot. Szakemberünk visszahív, hogy mik az igények és ennek eredményeképp elkezdhessük az „Álom, Okosotthon megvalósítását”

 

 

Lépj velünk kapcsolatba

Ellenőrző kód