Barion Pixel
Süti beállítások
Kategóriák
Kosarad

Inspirációk

Airbnb lakás - Budapest

A lakberendezői páros hitvallása, olyan élhető környezet kialakítása és bemutatása, mely nagyon jól átgondolt alapokra épül és a maximális funkcionalitást nyújt a benne lakók számára.

A lakberendezői páros ismét csodálatos dolgot alkotott. Ebben a projektben egy 74m2-es lakást választottak szét, amely elsősorban a női szíveket megdobogtatását tűzte ki céljának. Ennek érdekében a rózsaszín, a vörösréz, a bézs és a szürke színek játéka varázslatos, egyedi és ragyogó megjelenést eredményez. Az önálló kényelmes hálószoba mellett egy galéria is kialakításra került. Itt a magasság 160 cm, így ehhez alkalmazkodni kell használat közben. A dekoratív tapétákkal, tárolószekrénnyel és lámpákkal kialakított galéria ennek ellenére rendkívül vonzó lett.
TimeLessDesign - Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők

VADÁSZLAK másképp

Amikor megláttam a képeket egyből rabul ejtett a végeredmény. A tökéletes iskolapéldája annak, hogy lehet egy klasszikus környezetbe modern elemeket belecsempészni. A vadászathoz kapcsolódó berendezési tárgyak közé bekerültek a modern elemekkel rendelkező lámpák, amik a fekete árnyalatában pompáznak és tökéletesen kiegészítik az enteriörre jellemző barna – bézs hangulatot. Ide én is bármikor elmennék egy hosszú hétvégére kikapcsolódni az erdő közepére, ebbe a csodálatos vadászlakba.
ESZTERIOR – Bujdosó Eszter lakberendező

Airbnb lakás - Budapest

A lakberendezői páros ismét csodálatos dolgot alkotott. Ebben az izgalmas projekteben egy74m2-es lakást osztottak három részre Budapesten azzal a céllal, hogy otthonos Airbnb szálláshelyeket alakítsanak ki. Az itt bemutatott 18 m2-es lakás a natúr fa és fehér színekben pompázik, megbolondítva a világosszürke mellett egy kis rozsdabarna árnyalatl. A lépcső a konyha mellett vezet fel a galériára, amely szinte teljesen felveszi az alapterület méretét. Ennek köszönhetően a franciaágy és a tárolóbútorok is kényelmesen elférnek, egy kifejezetten szellős kialakítás mellett. A rozsdabarna szín itt a kis méretű hatszögletű csempék formájában térnek vissza egy kényelmes zuhanyzó és egy ültetett mosdó környezetében.
TimeLessDesign - Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők

Karakteres 41m2-es lakás

Kis lakások esetében talán az egyik legnehezebb feladat, hogy egységes karaktert adjuk a belső tereknek. Cikkünkben Csendes-Kálmán Szilvia és Sinkovics Viktória lakberendezők munkáját ismerhetitek meg.Aki szereti Budapestet és nem riad vissza a belváros nyüzsgő, de mindenképpen mozgalmas és lüktető életétől az szívesen fog beköltözni ebbe a 41 m2-es Nagymező utcai lakásba. A lakberendezők és a felkészült kivitelező csapat újragondolták a zónákat, a nappaliba egyedi álmennyezetet szereltek, és változatos egyedi tervezésű és gyártású hazai design lámpákkal jelölték ki az egyes funkciókat.
Inspirációk