Az otthonunk felújítása során eszünkbe juthat, hogy olyan lámpát tegyünk be lakásunk különlegességeként, ami csak nekünk van, senki másnak vagy van egy régi textil ernyős lámpánk, aminek az ernyőjét újjá szeretnénk varázsolni, hogy újra a régi szépségében pompázzon. Két megoldás létezik – vagy neki állunk saját magunk ezt elkészíteni vagy keresünk valakit, aki ebben tud segíteni.

Mi azért foglalkozunk textil lámpaernyők és textil ernyős lámpák készítésével, mert valóban különleges, ha a saját magunk által megálmodott színben, formában ölt testet a lámpánk és örömmel tölt el, amikor ránézünk: “igen, ezt én találtam ki”

Méretben és formában nem ismerünk határokat, szinte azt mondhatom, hogy minden elképzelést meg tudunk valósítani, amikor textil lámpaernyőről vagy textil ernyős lámpákról van szó.

Amikor a régi lámpaernyőnket szeretnénk áthuzatni, fel tudjuk használni a régi fémvázat, amit át is lehet színezni – ezt szinterezésnek hívjuk – így nem csak a textil újul meg, hanem a vázszerkezet is.

Sok féle anyagból lehet választani, de hozott anyagból is dolgozunk. Ez lehet akár tapéta vagy a kanapénk, más bútorunk textil huzata is, így tényleg illeszkedni fog az új egyedi textil lámpaernyő a bútorainkhoz vagy tapéta esetén a falunkhoz.

Párnákat is készítünk saját és hozott anyagból is.

Nézz körül nálunk, meríts ötletet, anyagra, formára, szerkezetre vagy nézd meg, hogy eddig milyen egyedi textil lámpaernyőket, párnákat készíttettek nálunk – Katt ide!