Barion Pixel
Süti beállítások
Kategóriák
Kosarad

Elstead

Talád meg kedvenc Elstead lámpádat webáruházunkban! Amennyiben olyan lámpa érdekel, amelyet nem talász oldalunkon, keress minket elérhetőségeinken, mert biztosan be tudjuk szerezni amit szeretnél, amennyiben rendelhető.

Az Elstead lámpák és csillárok egyenesen Angliából érkezenek hozzánk. A cég 1967-ben tette le az alapjait, amikor is kovács műhelyként funkcionált. Üzletük az 1970-1980-as években kezdte kinőni magát és 1984-ben kezdtek el világítótesteket gyártani. A cég a kedvező szerződéseknek köszönhetően 2012-ben lett világhírű. Az Elstead lámpák és csillárok jellemzűje a nagyon szépen megmunkált fémszerkezet, amely nagyon magas minőséget képvisel. Stílusban a kalaszikus és a modern jegyek ötköződnek. Az Elstead lámpagyártó kínálatában megtalálhatóak kültéri lámpák, beltéri lámpák egyaránt.

Az alábbi típusú Elstead lámpákat forgalamzzuk:

Elstead beltéri lámpa, Elstead kültéri lámpa, Elstead állólámpa, Elstead asztali lámpa, Elstead beépíthető lámpa, Elstead csillár, Elstead falilámpa, Elstead falikar, Elstead képvilágító, Elstead függesztett lámpa, Elstead függeszték, Elstead gyereklámpa, Elstead mennyezeti lámpa.

Tételek: 1 - 25 / 546 (22 oldal)